Noutati

Cercul responsabililor de proiecte europene din zona de munte

Astăzi, școala noastră a fost gazda Cercului responsabililor de proiecte europene din zona de munte. Tema propusă a fost „Învață și dă mai departe…Evaluare+, Monitorizare+, Diseminare+”, iar prezentarea activităților europene ale școlii si workshopurile în care s-au exemplificat aspecte din proiectele Erasmus+, au fost la înălțime. Alături de noi au fost prezenți și domnul inspector general prof. Gheorghe Lazăr, domnul inspector general adjunct prof. Cristi Cuciureanu și d-na inspector Lidia Acostoaie.

Citeste articolul

scoala1admin | Comments: 0

Clasa pregătitoare 2018-2019

În anul şcolar 2018 – 2019 în unitatea noastră şcolară vor funcţiona 2 clase pregătitoare. Înscrierile se fac la secretariatul unităţii.
Se pot înscrie în clasa pregătitoare copiii care au împlinit sau vor împlini vârsta de 6 ani până la începerea anului şcolar şi la solicitarea scrisă a părinţilor se pot înscrie şi copii care vor împlini 6 ani până la sfârşitul anului 2018 cu aviz psihosomatic care va fi efectuat de psihologul şcolii.

În anul şcolar 2018 – 2019 în unitatea noastră şcolară vor funcţiona 2 clase pregătitoare având ca învăţători pe:

  • Prof. înv. primar Cojocaru Crina Maria, grad didactic I
  • Prof. înv. primar Boca Angela, grad didactic I

Cursurile acestor clase se vor desfăşura în incinta şcolii noastre în program de dimineaţă.
Părinţii pot solicita înscrierea şi pentru programul „şcoală după şcoală” la aceste două clase.

Citeste articolul

scoala1admin | Comments: 0

Matematica în Bucovina. Concursul Internaţional “Memorialul David Hrimiuc”, ediţia a XIV-a, 17 – 19 noiembrie 2017

Sâmbătă 18 noiembrie 2017

Deschiderea festivă a Concursului Internaţional de matematică „Memorialul David Hrimiuc” are loc la ora 9.00 în Sala Multimedia a Colegiului „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Proba scrisă începe la ora 10.00 la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului, iar elevii pot intra în şcoală începând cu ora 9.40, pe uşa din spate unde este afişată şi repartizarea acestora.

Citeste articolul

scoala1admin | Comments: 0

Zilele Portilor deschise la Scoala Gimnazială Nr. 1

Școala Gimnazială Nr. 1 Gura Humorului a organizat vineri, 27.10.2017, în cadrul parteneriatului dintre grădinițe-școală, o activitate comună cu reprezentanți ai acestora. Au participat doamnele educatoare, părinții și copiii de la grupele mari, care în anul școlar următor vor urma cursurile clasei pregătitoare. Oaspeții au fost întâmpinați de Zâna Toamnă cu mesaje de “bun venit” scrise pe frunze multicolore, pe care cei mici le-au personalizat și au împodobit copăcelul toamnei.

Citeste articolul

scoala1admin | Comments: 0

Proiectul Erasmus+

Mobilitate Romania | Zilele 1-3

  • Sosirea partenerilor noștri din Estonia, Bulgaria și Spania în cadrul Proiectului ”Sharing Legends and Myths”.
  • Deschiderea oficială a proiectului de către primarul orașului, ing. Marius Ursaciuc
  • Vizitarea școlii noastre,și a obiectivelor importante din localitate :Muzeul Obiceiurilor Populare, Catedrala Nașterea Maicii Domnului și Mănăstirea Voroneț.
  • Workshop

Citeste articolul

scoala1admin | Comments: 0