Gânduri la final de an școlar

Gânduri la final de an școlar

June 24, 2020 scoala1admin Comments: 0

Aflându-ne la finele ciclului gimnazial, gândurile cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Gura Humorului se îndreaptă negreșit la calea parcursă de absolvenții generației 2016-2020.
Pentru rezultatele excepționale obținute la Evaluarea Națională, din suflet, vă mulțumim cu toată dragostea noastră. Cunoștințele, deprinderile, înțelepciunea și experiența acumulată în această perioadă vă vor fi de un real folos, asemenea unei mici, dar trainice cărămizi pusă la temelia aspirațiilor voastre spre culmile perfecțiunii.
Ne exprimăm speranța că veți deveni oameni de valoare. Curaj, încredere în forțele proprii și gândire pozitivă în tot ceea ce vă propuneți!

Stimați părinți,
Ne simțim onorați și răsplătiți de încrederea și sprijinul imperios acordat, de înțelegerea și promptitudinea cu care ați răspuns, fiecare în parte și toți, deopotrivă, la invitațiile noastre pentru stimularea interesului față de educație și promovarea tuturor valorilor educaționale. Împreună ne-am unit eforturile în folosul celor ce sunt pe drumul cunoașterii, al descoperirilor și formării personalității, absolvenții generației 2020.

Vă mulțumim fiecăruia în parte pentru generozitatea și consecvența cu care ați susținut consolidarea instituțională a învățământului primar și gimnazial. Sprijinul dumneavoastră se convertește în motivație, împlinire și nu în ultimul rând, în recunoștință.